En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mekân verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok duygulu davranışları sergilemektedir.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından emniyetli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir davranışlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı kontrolünde yapım edilmelidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine normal olarak belirlenen yerlere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın ve müstacel tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da rapor edilen bu grup bazı modellerde normal kapı koluna nüsha. 

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin Yangın Merdiveni Kapısı durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları, yangın Yangın Çıkış Kapısı sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Başkaca yangın kapıları özelliklerinden bir öteki önemli olanı da tehlikelerle ortaya çısoy zehirleme özelliği kâin gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son aşama kaliteli olmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin olağandan uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Kontra taktirde yangınlar çok lüks insanoğlunun hayat ve mal kaybına da kez açabilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. Yangın Merdiveni Kapısı İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page